Agenda: webinars, workshops en meer: Meld je aan!

Jaarcongres HRM in de Zorg

Hèt jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in zorg en welzijn. Bezoekers zijn in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor organisaties.

Leden van Zowelwerk kunnen zich met €50 korting registeren voor het congres. Gebruik daarvoor de code ZWW50HRZ.

Datum en tijd
Dinsdag 21 september 2021
Jaarcongres: 9.00-17.30 uur

Locatie
Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1, ’s-Hertogenbosch

Meer informatie
www.hrmindezorg.nl


Webinar Uitstroomonderzoek

Om inzicht te krijgen in vertrekredenen van medewerkers in zorg en welzijn en input voor het behouden van professionals, is het landelijk Uitstroomonderzoek ontwikkeld door CMO Flevoland-Zowelwerk in samenwerking met RegioPlus en andere werkgeversorganisaties. In de webinar wordt uitgebreid uitgelegd hoe het Uitstroomonderzoek is opgezet en wat deelnemers kunnen verwachten. De webinar wordt verzorgd door Presearch, die het onderzoek uitvoert. Deelname is gratis.

Datum en tijd
Dinsdag 28 september
14.00-15.00 uur

Locatie
Online

Aanmelden
Wil jij weten waarom jouw medewerkers vertrekken en wat de preventiemogelijkheden zijn? Of ben je op zoek naar een tool waarmee het sentiment onder medewerkers kan worden vergeleken met meer dan 250 andere zorginstellingen? Schrijf je dan nu in voor deze (vrijblijvende) online webinar.


Ondertekening Human Capital Agenda Zorg en Welzijn Flevoland

Op 30 september 2021 ondertekenen we de Human Capital Agenda Zorg en Welzijn Flevoland (HCA ZWF). Sinds de kick off eind vorig jaar hebben we samen hard gewerkt aan een gezamenlijke visie, ambitie en concrete actieagenda om te voorkomen dat het arbeidsmarkttekort zorg en welzijn in Flevoland verder toeneemt. Door te richten op drie actielijnen: instroom, behoud en anders organiseren. Zorg- en welzijn werkgevers, onderwijsinstellingen (vo-mbo-hbo), zes gemeenten, UWV en de provincie Flevoland zetten op 30 september hun handtekening onder de ambitie een goede balans te realiseren tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt van gezondheid, zorg en welzijn in Flevoland.

Datum en tijd
Donderdag 30 september 2021
14.00-16.00 uur

Meer informatie
Deze fysieke bijeenkomst is voor genodigden. Wil je de bijeenkomst graag volgen via livestream? Of wil je meer informatie over de HCA ZWF? Mail dan naar info@zowelwerk.nl.


Kennisdeeldag Samen leren in de zorg II

Stichting Academische Verpleeg(t)huiszorg organiseert op 1 november een vervolg op de online bijeenkomst van 10 juni ‘Samen leren in de Zorg‘. Tijdens deze middag geeft ROC van Flevoland informatie over hybride leren en Academische Verpleeg(t)huiszorg licht de actie-leer-werkmethode toe. Vervolgens gaan deelnemers in workshops samen aan de slag met de opgehaalde onderwerpen.

Datum en tijd
Maandag 1 november
16.00-19.00 uur

Locatie
Provinciehuis Flevoland
Visarenddreef 1, Lelystad

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail met je naam, functie en organisatie te sturen naar secretariaat@s-avn.nl. Deelname is gratis.