Ken jij de Flevolandse ExpEx al?

Ontmoet de Flevolandse jongeren die zijn geschoold tot ‘experienced expert’, ofwel ExpEx. ExpEx hebben een rugzak vol ervaringen in de jeugdhulp, die zij inzetten om van betekenis te zijn voor jongeren, professionals en beleidsmakers. Zoek je een maatje voor een jongere, een adviseur voor verschillende casuïstiek of een kritische meedenker? Denk aan de ExpEx. Zij inspireren je met wat hun veerkracht heeft vergroot en geven verfrissende adviezen en tips voor jouw organisatie en/of jongeren. Inmiddels hebben zij een jaar ervaring en verschillende opdrachten gehad.

Jeugdhulp Symposium Flevoland

Op 20 november verzorgden de ExpEx een workshop tijdens Jeugdhulp Symposium Flevoland over hun eigen veerkracht en wat zij te bieden hebben. In een filmpje stellen de ExpEx zich voor en vertellen ze waar je ze voor kunt inzetten:

Uitbreiding

In januari gaan 12 nieuwe ExpEx de training volgen. Er is nog plek. Ken je een jongere tussen de 15 en 23 jaar die er klaar voor is en het leuk vindt om zijn of haar ervaring in te zetten? Neem dan contact op met Wietske Hoekstra: w.hoekstra@cmo-flevoland.nl of 06-83967482.

Meer informatie over ExpEx vind je op www.cmoflevoland.nl/expex. Of volg ons op Instagram en LinkedIn.