KNAB-oprichter Rachelle van der Linden spreekt op CMO-symposium

De tweede spreker voor het afscheidssymposium van directeur Peter de Vreede van CMO Flevoland is bekend. Behalve digital health influential Lucien Engelen spreekt Rachelle van der Linden op 25 september. Zij is een vernieuwend ondernemer. Ze is mede-oprichter van KNAB. Ook bedacht ze EnergieDirect, is ze betrokken geweest bij NLziet en vele andere vernieuwingen en heeft ze haar eigen manier van kijken als het gaat om zorg. “Blijf jezelf verwonderen, toon lef en falen mag”, vindt ze.

De andere spreker was al iets langer bekend. Lucien Engelen is de meest bekende Nederlandse digital health influential. Hij denkt dat we aan ‘het einde van het begin’ staan van een tijdperk van bewustwording, pilots, proof of concepts en andere ontwikkelingen in de digitale transformatie van gezondheid(szorg). Ook bij hem draait het om lef. “Als niemand tegen je zegt dat het niet kan, waarom zou het dan niet kunnen?”

Tijdens het symposium is ook een groot aantal dialoogtafels ingericht en is er een presentatie van de Technische Zorg Academie te zien. Tijdens het symposium nemen wij ook afscheid van directeur Peter de Vreede. Hij heeft CMO Flevoland achttien jaar geleid en in die periode zijn veel projecten gerealiseerd die hun positieve impact op de provincie hebben gehad.

Het aantal plaatsen is beperkt. Genodigden krijgen binnenkort een definitieve uitnodiging.