Nieuw telefoonnummer cliëntondersteuners Flevoland en Het Gooi

Clientondersteuners Flevoland en Het Gooi Mirelle Cazemier Wallet en Joyce Ruben hebben een nieuw telefoonnummer. Vanaf woensdag 16 mei 2018 zijn zij bereikbaar via 0320 – 752 231.

De cliëntondersteuners werken onafhankelijk en bieden hun diensten gratis aan voor een ieder die advies en ondersteuning bij langdurige zorg nodig heeft. Een inwoner heeft te maken met langdurige zorg als hij of zij 24 uur per dag op zorg is aangewezen. Dit kan verpleging en verzorging zijn, gehandicaptenzorg of geestelijke gezondheidszorg.

Wat kunnen zij voor u doen?
De cliëntondersteuners helpen verder bij het regelen van de zorg die nodig is. Bijvoorbeeld door het geven van informatie en advies, bij het maken van een keuze voor een passende zorgaanbieder en bieden ondersteuning bij een zorgplan of ondersteuning en bemiddeling bij klachten.
De cliëntondersteuners zijn bekend met de regio. Daardoor kunnen zij de inwoner goed informeren over de regionale mogelijkheden zoals het aanbod van zorgaanbieders, mogelijke wachtlijsten en de bijzonderheden van het zorgaanbod.

Informatie
Voor vragen of het aanvragen van een gesprek kan een inwoner telefonisch contact opnemen via 0320 – 752 231 of via de mail clientondersteuning@cmo-flevoland.nl Meer informatie over de cliëntondersteuners staat op www.cmo-flevoland.nl/Adviespunt Zorgbelang.