Alles is gezondheid…-Flevoland

 

Op 26 april is Alles is gezondheid…-Flevoland gelanceerd. Een beweging waarbij ook u zich kunt aansluiten!  Als deelnemende partij werkt u dan samen met andere netwerkpartners aan een gezonder en vitaler Flevoland.

Pledge
Een manier om samenwerkingen en initiatieven te bekrachtigen, is het tekenen van een pledge, een belofte. Hierin beschrijft u welke acties uw organisatie of bedrijf onderneemt die bijdragen aan een gezonder en vitaler Flevoland. Ruim 3000 organisaties doen landelijk al mee! Meld u nu aan.

Wij, CMO Flevoland, hebben tijdens de start van het regionetwerk onze pledge ondertekend en doen de volgende belofte:

* We maken ons sterk voor een gezonde, vitale regio. Samen met andere partijen in
Flevoland geven wij vorm aan Alles is gezondheid…-Flevoland.
* We benaderen en zoeken verbinding met mogelijke partners.
* Wij delen goede initiatieven en praktijkvoorbeelden. We inspireren en versterken elkaar.
* We delen kennis via onze website, nieuwsbrieven en social media.
* We monitoren en evalueren initiatieven.
* We practice what we preach; daarom werken we intern aan een open bedrijfscultuur en goede werkomstandigheden. Wij hebben aandacht voor de balans tussen werk en privé, persoonlijke ontplooiing en gezondheid.

Meer lezen

Activiteiten
Inmiddels zijn er ruim 35 gesprekken gevoerd met verschillende organisaties, vindt er binnenkort bij Netl een tweede inspiratiesessie plaats en gaat in oktober de themamaand van Avanti (Almere) over Alles is gezondheid. Gevolgd in november door de najaarsbijeenkomst Alles is gezondheid…Flevoland. Een beweging gestart op 26 april 2018 en met de uitkomst van deze bijeenkomst verder gaat in 2019.

Alles is Gezondheid Nederland
Als onderdeel van het Nationale Programma Preventie, vormt Alles is gezondheid… een maatschappelijke beweging die zich inzet voor een gezonder en vitaler Nederland. Het netwerk omvat meer dan 3.000 partners vanuit diverse domeinen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Alles is gezondheid…-Flevoland? Of wilt u zich aanmelden? Dan kunt u een mail sturen naar info@cmo-flevoland.nl ovv aanmelden AIGFlevoland. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Ratna  Groenheijde, Irene de Cuba of Marielle Schipperen via 0320 244 259.

Jaarfilm 2017 Alles is gezondheid geeft een beeld van onder andere de pledges:

Landelijke conferentie 7 februari 2018