Werken bij

CMO Flevoland is hét advies en projectenbureau voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Samen met haar partners creëert CMO Flevoland innovatieve oplossingen die bijdragen aan een krachtige samenleving. Een samenleving waarin iedereen meedoet.

De organisatie heeft drie teams: Zowelwerk, Zorgbelang Flevoland en Project & Advies. Zowelwerk is de regionale werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in Flevoland en werkt aan balans op de arbeidsmarkt. Team Project & Advies onderzoekt, initieert, adviseert en realiseert. Team Zorgbelang Flevoland werkt vanuit clientperspectief aan een gezond en veerkrachtig Flevoland.

Werken bij CMO Flevoland betekent werken bij een gedreven organisatie.

CMO Flevoland is regelmatig op zoek naar enthousiaste, gedreven en pragmatische mensen die onze organisatie kunnen versterken. Benieuwd wie ‘wij’ zijn? Maak kennis met onze organisatie en onze medewerkers.

Stageplek

Binnen CMO Flevoland hebben wij regelmatig stageplekken voor studenten van diverse opleidingen.
Een stage bij CMO Flevoland duurt meestal enkele maanden en kan full- of parttime worden ingevuld. Vaak is een combinatie mogelijk van meewerken in een of meerdere projecten, het verrichten van onderzoek en het schrijven van een scriptie.

Vacature

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

 

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Eefke Meijerink. Heb je interesse in een stageplek? Of wil je solliciteren? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie naar sollicitanten@cmo-flevoland.nl.