Inkoopvoordeel voor leden

Inkoopvoordelen voor leden

Zowelwerk biedt haar leden voordelen door samenwerkingen aan te gaan met diverse aanbieders van interessante diensten. Met onderstaande organisaties hebben wij een samenwerkingsovereenkomst.

Bewegen Werkt!

Bewegen Werkt! bevordert de duurzame inzetbaarheid van mensen en organisaties. Het uitgangspunt van de dienstverlening is het verbeteren van de leefstijl. Dit leidt tot een betere gezondheid en vitaliteit van medewerkers en daarmee een verbeterde duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie. Bekijk deze flyer voor een uitgebreid overzicht van de diensten en speciale tarieven van Bewegen Werkt voor leden van Zowelwerk.

Vitaal Verder

Vitaal Verder is gespecialiseerd in arbodienstverlening, mobiliteit en re-integratie en arbeidsdeskundige diensten. Leden van Zowelwerk kunnen gebruikmaken van arbeidsdeskundige diensten en arbodienstverlening tegen een gereduceerd tarief. Voor meer informatie en gebruik te maken van de diensten, neem contact op met Vitaal Verder via 085-401 9643 of info@vitaalverder.nl.

Hanze advocaat

Voor de ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht en ontslag, heeft Zowelwerk een samenwerkingsovereenkomst met Hanze advocaat, specialist in arbeidsrecht in de zorg. Leden van Zowelwerk kunnen gebruik maken van een gratis eerstelijns helpdesk (085 – 01 60 560) en een interessante kortingsregeling voor verdere juridische hulp. Wil je meer weten of gebruik maken van de diensten van Hanze advocaat? Neem dan contact op met Frans Landstra via 06-16438192 of mail op landstra@hanzeadvocaat.nl.

HRM in de zorg

HRM in de Zorg organiseert jaarlijks het congres HRM in de zorg en de HR Transformatie Zorg Strategy Summit voor en met toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in zorg & welzijn. Leden van Zowelwerk krijgen korting op deze evenementen. Meer informatie: www.hrtransformatiezorg.nl of www.hrmindezorg.nl.

De Persgroep

Zowelwerk heeft voor haar leden afspraken gemaakt met De Persgroep voor korting op plaatsing van vacatures:

Om gebruik te kunnen maken van de kortingen neem je voor een reservering direct contact op met Inge Bastiani (accountmanager): 020- 20 42 359 of inge.bastiani@persgroep.nl

Aon

Aon is dienstverlener op het gebied van risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. Aon heeft een breed werkterrein, maar werkt bij alles wat ze doet vanuit één centrale gedachte: een ambitie kan alleen worden verwezenlijkt als (dreigende) risico’s onder controle zijn. Zij brengen daarom risico’s in kaart, maken ze inzichtelijk en bedenken creatieve en duurzame oplossingen om ze te voorkomen, te beheersen en te financieren. Zodat organisaties hun ambities kunnen waarmaken.

Leden van Zowelwerk kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de dienstverlening van Aon. Bekijk de informatieflyer voor de belangrijkste dienstverlening voor leden van Zowelwerk.